Безплатна реклама

26 май, 2010

Xbox 360 - евтино?


Как за по малко от 700 лева да се сдобием с чисто нов Xbox 360 от чужбина с доставката, 250 GB hard disk , Hdmi кабел , 3 контролера, 4 игри и headset (слушалки за Xbox Live). На пръв поглед едва ли някой би се решил да  даде 700 лв. за един Xbox, при положение че може от България да си вземе за 400 един обикновен аркейд, но след това ще трябва да влага допълнителна инвестиция, било то за допълнителен контролер, Hdmi кабел, Headset или някоя друга игра (при положение че не го е хакнал).
Да си направим малка сметка:

Xbox Arcade ........................................ 400 лв.
2 контролера ......................... минимум 140 лв.
Hdmi кабел .............................. минимум 10 лв.
120GB хард ......................................... 250 лв.
――――――――――――――――――――――――――
Тотал..............................................800 лв.
Извод: Дори за 800 лева не можем да се снабдим със игрите и хард-а (130GB повече), ако си вземем конзолата от българския пазар.
Навярно питате от къде можете да си го вземете и дали не е някой номер, спокойно няма измама просто Amazon.co.uk. пак са направили АДСКОТО НАМАЛЕНИЕ, за да си поръчате конзолата спомената по горе просто кликнете на този Линк, за целта трябва да сте регистриран и да разполагате със кредитна/дебитна карта чрез която да можете да пазарите през интернет. Сложете тикчета както аз на снимката ==============>
Забележка 1: Ако можете да изберете Lost Odyssey вместо Halo 3 - Classics Edition без да се промени цената.
Забележка 2: След като избрах тези артикули ми даде цена (Включително с доставката) £300 (301 по- точно) а курса на лира лев е околко 2.3 лева за паунд и ми излезе към 690 лева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар